web analytics
Breaking News

Studenţii de la ,,Alexandru Ioan Cuza” sunt în practică la IJJ Argeş!

Studenţii de la ,,Alexandru Ioan Cuza” sunt în practică la IJJ Argeş!

16 studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Jandarmi, se află în perioada 12.02-09.03.2018, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş. 4 fete şi 12 băieţi vor desfăşura stagiul de practică, corespunzător anilor de studiu, la structurile de ordine publică, dar şi pază şi protecţie instituţională din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Viitorii jandarmi au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte. Pentru fiecare student a fost stabilit un tutore profesional, jandarm cu experienţă, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul jandarm în această perioadă astfel încât la finalul stagiului acesta să dobândească  deprinderi practice specifice pentru aprofundarea cunoştinţelor teoretice.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş le-a urat succes tuturor studenţilor aflaţi în stagiul de practică.

About The Author

Related posts