Supărat pe sistem, a amenințat că se aruncă de pe spital

Supărat pe sistem, a amenințat că se aruncă de pe spital

Un bărbat din Pitești a urcat în această dimineață pe clădirea Spitalului Județean din Argeș și a amenințat că se aruncă in gol. După două ore de discuții, un polițist local, vecin cu el de cartier, a reușit sa îl imobilizeze și sa îl dea jos de pe spital in siguranță.

Bărbatul are 45 de ani și locuiește în cartierul Războieni din Pitești. Este căsătorit și are doi copii. În această dimineață a fost în vizită la cineva la spital si, băut fiind, nu i-a fost greu să urce scara care duce pe acoperișul instituției. De acolo a început să strige.
Pompieri cu scara, polițiști, cadre medicale, jandarmi și polițiști locali, toți s-au mobilizat la Spitalul Județean. Pe acoperiș au urcat câțiva negociatori care timp de două ore au încercat să îl lămurească pe bărbat să coboare. El ajuns acolo pe o scară exterioară.
Negociatorii s-au familiarizat cu el și l-au momit cu o cafea. Așa au reușit să discute ca de la om la om. Un polițist local, vecin cu el de cartier, a fost vioara întâi. El l-a și imobilizat.
Bărbatul şi-a justificat gestul prin faptul că este supărat pe sistem. Spune că a primit amenzi nejustificate.
Protestatarul ajuns la urgența Spitalului Județean. Lui i se va face și o expertiză psihiatrică.

About The Author

Related posts