web analytics
Breaking News

Surprins de poliţişti cu peste 100 de km/h în localitate!

Surprins de poliţişti cu peste 100 de km/h în localitate!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie în contextul avertizării meteorologice de cod galben de ploi.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. 

Polițiștii Biroului Rutier pitești l-au depistat pe C.I., de 30 de ani, din Craiova, județul Dolj, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN65B, pe raza comunei Bradu, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 113 km/h în localitate.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu emandă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts