Surpriză mare după campania electorală de la Bughea de Jos

Surpriză mare după campania electorală de la Bughea de Jos

Surpriză mare după campania electorală de la Bughea de Jos. Dorel Tănăsescu nu este interesat să termine al doilea mandat, dacă îl va câștiga sau cel puțin așa lasă de înțeles. La schimb are alte planuri mari.


Făcând campanie prin comuna cu colegii liberali, Dorel Tănăsescu a realizat că viceprimarul actual este mult mai iubit de bugheni decât el.

Încercând să-i motiveze pe liberali, ca să-i facă să pună mai mult suflet în campanie, Dorel Tănăsescu le-a ținut acestora un discurs încurajator din care a reieșit că nu dorește să încheie viitorul mandat, dacă va ieși primar din nou.

Acesta ar fi și motivul pentru care s-a aliat cu liberalii, pentru că nu vrea ca un PSD-ist să-i ia locul. Și cum s-a cam săturat de critici din partea oamenilor, după doi ani de mandat Dorel Tănăsescu ar vrea să părăsească scaunul de primar și să se dedice în întregime altor activități.

Dar pentru a putea face acest lucru este necesar ca liberalii să câștige Consiliul Local la Bughea de Jos, astfel încât ei să poată desemna viitorul viceprimar din rândul lor.

Astfel, când el va renunța la scaunul de primar, viitorul viceprimar liberal să-i ia locul și să îndeplinească funcția de primar.
Se pare că discursul a avut efectul scontat, dar a creat și disensiuni între tinerii liberali. Fiecare din primii trei aflați pe lista PNL de consilieri și-ar dori să ajungă viceprimar și ulterior primar peste bugheni.
Încurcate mai sunt căile politicii noastre muscelene.

About The Author

Related posts