Tamponare între doi biciclişti la Câmpulung!

Tamponare între doi biciclişti la Câmpulung!

Tamponare între doi biciclişti la Câmpulung!

În cartierul câmpulungean Grui, zilele trecute s-a produs un eveniment în trafic, între doi biciclişti. Incidentul s-a produs în intersecția din zona blocurilor S din cartier, pe strada Carpaţi.

Un biciclist trecut de 61 de ani se deplasa cu bicicleta  şi  în el, din neatenție probabil, a intrat un alt biciclist. Bărbatul de 61 de ani a căzut și s-a lovit la cap.

 “ A venit echipajul de la Locală. Era Robert Chira şi Mihai Achim. Au avut ei grijă până au venit cei de la Naţională şi ambulanţa. Bătrânul era inconştient când am ajuns eu. L-au dus la spital”, spune un bărbat din cartier.

Poliţiştii de la Locală au ajuns la locul incidentului şi până la sosirea echipajului Biroului Rutier Câmpulung, au dirijat circulaţia în zonă, şi au avut grijă de victim de 61 de ani  ână a fost preluată de ambulanţă.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările în acest caz urmând să stabilească modul în care s-a produs evenimentul. Victima a fost transferată la CPU din cadrul Spitalului municipal unde i-au fost acordate îngrijirile medicale ce se impuneau. Bărbatul nu a rămas internat.

 

About The Author

Related posts