Tamponare pe DN 73 soldată cu însemnate pagube materiale!

Tamponare pe DN 73 soldată cu însemnate pagube materiale!

Astăzi după amiază, pe DN 73, în imediata apropiere a Liceului Minier din Câmpulung s-a produs un eveniment rutier soldat cu însemnate pagube materiale.

Un conducător auto de 59 de ani, D. Dan, aflat la volanul unui autoturism marca Duster cu direcţia de mers dinspre Piteşti spre Câmpulung a intrat în plin în două autoturisme parcate în afara părţii carosabile.

D.Dan lucrează la Dacia. Bărbatul se întorcea de la întreprinderea constructoare de maşini din Mioveni, atunci când s-a produs evenimentul. Conform oamenilor legii care s-au deplasat la faţa locului, se pare că acest conducător auto, avea  preocupări de altă natură atunci când a provocat accidentul, motiv pentru care a pierdut controlul asupra maşinii şi a tamponat alte două masşini staţionate.

Impactul a fost destul de puternic, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Pe numele conducătorului auto Dan D. s-a întocmit un proces verbal de contravenţie conform art. 148, pct. 8, din Regulamentul de aplicare al OUG 195/2002, sancţionat de art. 100, alin. 1, pct. 10 din aceeaşi OUG. Maşinile avariate vor putea fi reparate pe RCA-ul conducătorului auto Dan D.

About The Author

Related posts