Târg de Nunţi la VIVO! Piteşti cu cele mai spectaculoase ţinute
Târg de Nunţi la VIVO! Piteşti cu cele mai spectaculoase ţinute

Târg de Nunţi la VIVO! Piteşti cu cele mai spectaculoase ţinute

VIVO! Piteşti organizează în perioada 10 – 12 martie cea de-a opta ediţie a Târgului de Nunţi, eveniment dedicat viitorilor miri. Dacă îţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, sunteţi invitaţi la târgul de nunţi din incinta VIVO! Piteşti.

Timp de trei zile, tinerii care se pregătesc să își unească destinele pot găsi la VIVO! Piteşti tot ce este necesar pentru organizarea unei nunți deosebite, de la cei mai buni specialişti în domeniu de pe plan local. Fie că îşi doresc să pună la punct ultimele detalii, ori să aleagă o gamă complexă de servicii, expozanţii îi aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor.

În cadrul târgului vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii până la ținute și accesorii pentru miri și invitați, verighete și bijuterii prețioase, invitații de nuntă, mărturii delicioase, decorațiuni, aranjamente florale, servicii foto – video, mașini de epocă, firme specializate în organizarea de evenimente, candy bar, artificii, DJ și formații de muzică.

Evenimentul se doreşte a fi o sursă de inspiraţie şi informare, un ghid complet şi util pentru viitorii miri în pregătirea acestei zile speciale. Organizatorii ştiu cât de stresantă este plănuirea unei nunţi, de aceea îşi doresc ca la acest târg cuplurile să găsească răspuns la toate întrebările legate de marele eveniment.

Viitoarele mirese își vor putea achiziționa, pe perioada evenimentului, rochii vaporoase, diafane şi rafinate, marca Altesse, Interfashion, Lady M Fashion, Dream Bride, Diva Sposa și Camandu. Restaurantele participante la eveniment, Magic Events, Palace Events, La Cetate, Cornu Vânătorului, Apulum Mioveni, Casa Andrei şi Shaker Events îi invită pe viitorii miri să aleagă locația nunții lor de vis dintre saloanele lor elegante, iar agenţiile de organizări evenimente şi firmele specializate în decorațiuni (Dream Bride, Eva Prestige, Publiserv, Exces Events, Bliss Events, Agenţia de evenimente Silver, Creative Top Events, Taj Boutique) vor prezenta tendinţele anului 2017, reușind să creeze aranjamente superbe pentru o atmosferă ca de basm.

Mirii vor putea alege firma care imortalizează cea mai importantă zi din viața lor într-o amintire de neuitat prin serviciile foto – video profesionale puse la dispoziţie de: Fotodia şi Cristi Coman, DSF Studio, Fotograf Florin Petre, Fotograf Iordache Cristian şi Smart Photo Concept. Agenția de turism Tour Sim îi așteaptă pe tinerii căsătoriți să profite de oferte pentru alegerea lunii de miere. De un sunet excepţional la nunta perfectă se ocupă Green Sound Music, în timp ce invitaţii se pot bucura de focul de artificii organizat de Anca Stan Artyf. Nail artistul Ruxandra Tudor le va prezenta viitoarelor mirese tendinţele în manichiură de anul acesta, iar pentru plimbarea cu o maşină de epocă, mirele poate opta pentru serviciile Black Cab Events.

Cofetăriile Ribana şi Un Băiat şi o Fată promit să îndulcească invitaţii cu prăjituri excelente. Pentru verighete şi bijuterii de nuntă deosebite, tinerii pot vizita standul Teilor special amenajat de la târg.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe www.vivo-pitesti.com și pe facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts