Târgul de Crăciun de la Mioveni deschis până pe 26 decembrie!

Târgul de Crăciun de la Mioveni deschis până pe 26 decembrie!

Târgul de Crăciun de la Mioveni deschis până pe 26 decembrie! Cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun – Mioveni 2018 a fost deschisă oficial joi, 6 decembrie, de corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea care ne-a introdus în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un inedit concert de colinde.

Alături de aceștia, pe scenă au urcat și micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, coordonați de Alexandra Martin, corurile instituțiilor de învățământ din oraș, Corul Școlii Gimnaziale „George Topârceanu” alături de Flavia Dinu și Corul Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” conduși de Ana Bucur, elevii de la Clubul Copiilor Mioveni din cadrul Cercului de muzică vocal – instrumentală, îndrumați de Iuliana Radu dar și Moș Crăciun și spiridușii acestuia.

Seara de vineri, 7 decembrie, a fost dedicată muzicii populare, pe scenă urcând artiștii Alecsandra Păunoiu, Roxana Dumitrache, Izabel Cristescu și Matei Gabriel Alin, urmați de Nicolae Datcu, Constantin Enceanu și Taraful Cleante împreună cu Diana Matei.

Sâmbătă, 8 decembrie, pe scena din Centrul Civic s-au remarcat nume ca Antone Alexandra, Cârstea Onel Maia, trupa de dans Excess Street Dance, Pantazi Rita și Ștefania Voicu. Atmosfera de sărbătoare a continuat cu recitalurile cunoscuților artiști Oana Radu și Connect-R.

În ultima seară dedicată spectacolelor, organizate în cadrul celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun Mioveni, platoul Centrului Civic s-a dovedit neîncăpător pentru publicul care a dorit să-și petreacă seara de duminică în atmosfera feerică a decorurilor luminoase și să vadă spectacolul susținut de Andra și Mira. Pe scenă au mai urcat și artiștii Centrului Cultural – Alexandra Pitoiu, Cerasela Băltărețu, Ingrid Lisaru dar și Trupa de dans Latin Street Dance și Andra Oproiu.

Puteți vizita „Târgul de Crăciun” până în data de 25 decembrie 2018,în intervalul orar 10:00 – 22:00, de unde puteți cumpăra produse specifice sărbătorilor de iarnă și nu numai.

About The Author

Related posts