Teatru de păpuși pentru 60 de copii din sistemul de protecție specială

Teatru de păpuși pentru 60 de copii din sistemul de protecție specială

Teatru de păpuși pentru 60 de copii din sistemul de protecție specială! Spectacolul a fost gratuit, atât pentru copii cât și pentru însoțitorii acestora, piesa de teatru regăsindu-se pe afișul programului festivalului de teatru – secțiunea spectacole pentru copii.

În perioada 03 – 11 noiembrie 2018, în cadrul Teatrului Al. Davilla din Pitești, se desfășoară Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și Forme Noi, ediția a XXII-a, programul cuprinzând spectacole atât pentru adulți cât și pentru copii.

Un număr 60 de copii cuprinși în sistemul de protecție specială al D.G.A.S.P.C. Argeș (plasament la asistenți maternali profesioniști, familie/persoane sau centre rezidențiale), a participat luni, 05.11.2018, în cea de-a treia zi a festivalului, la vizionarea piesei de teatru de păpuși “Prințesa mecanică”, susținută de artiștii din cadrul Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești, în sala Studio.

Spectacolul a fost gratuit, atât pentru copii cât și pentru însoțitorii acestora, piesa de teatru regăsindu-se pe afișul Programului festivalului de teatru – Secțiunea spectacole pentru copii.

Reprezentația s-a încheiat cu aplauze din partea copiilor, care și-au manifestat bucuria pe tot parcursul spectacolului, fiind invitați de către artiști să “facă cunoștință îndeaproape cu personajele” piesei.

La final, acțiunea a fost unanim apreciată de spectatorii, deopotrivă copii și însoțitori, care și-au exprimat dorința de a participa și pe viitor la astfel de manifestări.

About The Author

Related posts