Tita Bărbulescu, favorita lui Ceauşescu cântă la ziua comunei Bughea de Jos!

Tita Bărbulescu, favorita lui Ceauşescu cântă la ziua comunei Bughea de Jos!

Distracţie şi voie bună, duminică, 10 septembie la Bughea de Jos. Primarul Dorel Tănăsescu organizează cea de-a doua ediţie a zilei comunei.

Dacă, la ediţia precedentă, acţiunea de greutate a sărbătorii localităţii a constituit-o inaugurarea noului sediu al Primăriei, instituţie care s-a înnoit cu totul, cu conducători şi cu clădire, în 2017, primarul Dorel Tănăsescu încearcă să-i impresioneze pe consăteni cu vedetele tocmite pentru a susţine recitaluri în cadrul spectacolului care, la ediţia din acest an, rivalizează cu manifestări de tradiţie în Muscel.

Tita Bărbulescu, artista care va rămâne în istoria muzicii populare drept interpreta favorită a lui Nicolae Ceauşescu, Elena Sima, Simona Stoica, Tina Militaru, Ştefan Vlad, Dan Lazăr şi Andriana-Adriana sunt invitaţii primarului, care şi-a propus să scoată toţi bughenii la joc.

Programul zilei de sărbătoare începe la orele 10.30-13.00: competiţii sportive – fotbal;

Orele 13.30-14.00: Alocuţiunile oficialităţilor cu statut de invitaţi: prefect, preşedintele Consiliului Judeţean, senatori, deputaţi, etc.;

Orele 14.00-14.30: Decernarea de diplome familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, elevilor cu rezultate foarte bune la olimpiade şi activităţi cultural-artistice;

Orele 15.00-21.00: Program artistic susţinut de îndrăgiţi interpreţi ai cântecului popular românesc şi formaţii artistice din comună.

Programul se desfăşoară într-un cadru natural, pitoresc, la Şcoala Gimnazială nr.1 Bughea de Jos.

About The Author

Related posts