Trafic blocat pe DN 73! Aflaţi unde…

Trafic blocat pe DN 73! Aflaţi unde…

După ce luni seara, traficul pe DN 73, Câmpulung – Braşov, a fost restricţionat  pentru autovehiculele cu masa maximă  totală autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, din cauza viscolului puternic, din zona kilometrului 52, în această seară, pe DN73, pe raza judeţului Braşov, la Km 102, între Moeciu şi Fundata, traficul este blocat.

În acest sens, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung se află la ieşirea din municipiul Câmpulung şi informează conducătorii auto despre faptul ca pe DN73, la Km 102, este traficul blocat. Acest eveniment s-a produs din cauză că un tir blochează traficul rutier. Se pare că s-a produs o  defectiune tehnică. Poliţiştii musceleni informează conducătorii auto că pot circula pe ruta ocolitoare DN 72A,  Stoeneşti – Târgovişte. Imediat ce defecţiunea va fi remediată şi mastodontul va putea fi mutat, traficul pe acest tronson de drum va fi reluat.

Trebuie menţionat că pe acest tronson de drum, DN 73, Câmpulung – Rucăr – Bran, nu sunt probleme create de ninsoarea din ultimele 36 de ore, s-a acţionat cu utilajele de deszăpezire, s-a împrăştiat material antiderapant, iar drumarii sunt permanent pe tronsonul Rucăr – Bran.

About The Author

Related posts