Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Traficanţi de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT!
Traficanţi de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT!

Traficanţi de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT!

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada septembrie – octombrie 2020, inculpații au desfășurat activități de procurare, cumpărare, deținere, transport și distribuire a unor droguri de risc și de mare risc către consumatorii de pe raza municipiului Brăila.


La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Brăila au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 180 de comprimate ecstasy, un grinder, 9 telefoane mobile, precum și sumele de 2.300 de euro și 12.370 de lei.


La data de 21.10.2020, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila.


Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

About The Author

Related posts