Tragedie după tragedie într-o familie din Muscel!

Tragedie după tragedie într-o familie din Muscel!

Tragedie după tragedie într-o familie din Muscel!
Un motociclist din comuna Valea Mare Pravăţ, a ajuns pe patul unui spital din Bucureşti după ce a suferit un accident. Tânărul, Laurenţiu Cataramă, este fratele vânătorului de munte caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, care a decedat în groaznicul accident de pe serpentinele de pe culuarul Rucăr-Bran, la Dâmbovicioara în 2017.

Accidentul în care a fost implicat motociclistul este unul în urma căruia, bărbatul a ajuns la Floreasca cu fractură la braţul stâng şi la nivelul bazinului.

Comform anchetatorilor, motociclistul se deplasa dinspre centrul Câmpulungului spre Valea Mare Pravăţ. După semafoarele din cartierul Schei, acesta a avut senzaţia că se va izbi de un autoturism Logan care ieşea de pe o stradă perpendiculară cu cea principală, Plevnei, cea care face legătura cu strada Revoluţiei, ce duce spre cartierul Grui, unde se află şi Complexul de Servicii Comunitare, cu intenţia de a vira la stânga, pe strada Traian, astfel că motociclistul fiind începător, a pierdut controlul asupra ghidonului şi s-a răsturnat pe carosabil cu motorul şi s-a dus aşa târâş pe o parte cu motorul peste el mai bine de 100 de metri.

Echipamentul de protecţie nu i-a prea fost de folos, astfel că s-a ales cu răni urâte la nivelul membrului superior stâng si la bazin.

A fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Câmpulung, unde a primit îngrijirile medicale ce se impuneau. De aici medicii l-au pregătit şi l-au trimis de urgenţă la un spital de specialitate din Bucureşti, la Floreasca, pentru că rănile de la mână erau deosebit de grave, tânărul urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale în care îi va fi refăcut membrul superior, îi vor fi băgate tije.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

About The Author

Related posts