Tragedie fără margini într-o familie din Câmpulung!

Tragedie fără margini într-o familie din Câmpulung!

Tragedie fără margini într-o familie din Câmpulung! O mamă a doi copii a murit într-un grav accident de circulație în afara județului Argeș. Soțul femeii de 47 de ani este în stare gravă.

Mihaela Horoboiu era împreună cu soțul său și fata în vârstă de 11 ani într-un autoturism înmatriculat în Argeș la km 76 + 700 m, între localitățile Bunești și Fișer, într-o curbă ușoară atunci când s-a întâmplat tragedia. Mașina condusă de soțul său în vâsrtă de 47 de ani a derapat și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Brașov, condusă de un bărbat de 33 ani.

Din accident a rezultat decesul Mihaelei Horoboiu de 42 ani, pasager dreapta față în autoturismul care a pătruns pe contrasens, vătămarea gravă a conducătorului auto, bărbat de 47 ani și vătămarea unei minore de 11 ani, ambii din același autoturism.

Dată fiind starea gravă a bărbatului, cadrele medicale au solicitat sprijinul elicopterului SMURD de la Tg. Mureș. Minora în vârstă de 11 ani a fost transportată la Spitalul de Copii Brașov.

Mihaela Horoboiu lucra la Nobel Automotive în Câmpulung și era din localitatea Poienarii din Muscel.
Condoleanțe familiei îndurerate!

About The Author

Related posts