Tragic accident rutier pe DN 73!

Tragic accident rutier pe DN 73!

Tragic accident rutier pe DN 73! Un tânăr de 22 ani a rămas fără un picior după ce a ajuns cu mașina într-un stâlp de electricitate iar apoi în șanț.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 8.30, autoturismul condus, după primele cercetări efectuate de poliţişti, cu viteză de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, a intrat în plin într-un parapet de piatră, de acolo ricoşând într-un stâlp de electricitate. Accidentul s-a produs într-o curbă în localitatea Miceşti, judeţul Argeş. Oamenii legii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul a pierdut controlul volanului. În urma impactului, extrem de puternic, bărbatul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a fi scos din maşină.

Piciorul stâng al tânărului era deja secţionat în momentul în care, la faţa locului, au ajuns cele două ambulanţe”, a declarat cpt. Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş. Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că, deşi suferise multiple traume, tânărul era în stare de conştienţă.

“Pe lângă cele două Ambulanţe, una de terapie intensivă şi una de prim ajutor, ISU a mai trimis şi un echipaj de descarcerare care a ajutat la salvarea tânărului. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, existând, după toate aparenţele, şi posibilitatea ca şi piciorul drept să fi fost fracturat în urma accidentului”, a mai declarat Mădălina Epure.

About The Author

Related posts