Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Transferat cu elicopterul la Bucureşti! Află de ce!

Transferat cu elicopterul la Bucureşti! Află de ce!

Transferat cu elicopterul la Bucureşti! Află de ce!

Elicopterul SMURD a fost solicitat la Câmpulung pentru transferul unui pacient la un spital din Capitală, care în urmă cu circa două săptămâni suferise o intervenţie chirurgicală.

A fost adus acasă şi se afla sub stricta supraveghere a doi medici musceleni, Iordache şi Gheorghe, oameni cărora familia bolnavului le-a mulţumit pentru tot ce au făcut pentru pacientul de 62 de ani.

După cele două săptămâni de la operaţia de extirpare a unui hematom retroperitoneal, Diaconu a avut din nou nevoie de intervenţia medicilor din Campitală, astfel că medicii curanţi din cadrul spitalului din Câmpulung au luat decizia transferului  la acelaşi spital unde a suferit intervenţia chirurgicală.

Miercuri în jurul orei 11.30, Diaconu se afla în elicopterul SMURD şi decola de pe stadionul din Câmpulung spre Capitală.

Aşa după cum au precizat susrse din spital, “Pacientul a fost operat, având un hematom retroperitoneal. Bărbatul este în stare critică, intubat. De aceea, a fost necesar transportul de urgență la un spital din București”.

About The Author

Related posts