Trattoria by Un băiat şi o fată a trecut, recent, printr-o serie de transformări spectaculoase

Trattoria by Un băiat şi o fată a trecut, recent, printr-o serie de transformări spectaculoase

Trattoria by Un băiat şi o fată a trecut, recent, printr-o serie de transformări spectaculoase. Într-o ambianță modernă, elegantă, care abundă în rafinament și bun gust, localul poate concura cu succes cu cele din capitală.

După 2 săptămâni, timp în care localul a fost închis pentru reabilitare, astăzi, 20 octombrie a fost deschis, clienţii fiind primiţi într-un cadru care îmbină vechiul cu noul, lemnul cu piatra dar şi cu fierul cum ne-a declarat tânărul care a pus la cale acest proiect.  Asta după ce câţiva preoţi au făcut o slujbă de sfinţire a localului. 

Conceptul Un băiat şi o fată a luat fiinţă în anul 1997. Din mâinele pricepute ale celor doi ,,tineri – adică ale unui băiat şi o fată” a ieşit pe lângă prăjituri şi torturi, covrigul muscelean, brand înregistrat la OSIM ce a ajuns să facă înconjurul lumii, bucurând papilele gustative ale gurmanzilor. Mâncarea şi dulciurile le regăsim în mai multe localuri, toate fiind by Un băiat şi o fată.

Aşa a luat fiinţă Trattoria by Un băiat şi o fată în Câmpulung, Mioveni şi Piteşti.

Capacitatea localului a fost extinsă, acum poate găzdui diverse evenimente, botezuri, petreceri private, evenimente speciale, aniversări și zile onomastice, mese festive, banchete şi reuniuni.

De asemenea laboratoarele Un băiat şi o fată au scos pe piaţa locală mai multe feluri de prăjituri care îmbină toate gusturile.

,,Proiectul a fost făcut bazându-mă pe ideea de 20 ani şi pe cea de nou şi vechi. Am încercat să îmbin elemente din arhitectura oraşului dar şi din mediul înconjurător, noul pe care vrea doamna Florina Vuţei să îl introducă pe piaţa judeţeană, fiind un nou început al visului care a fost proiectat în urmă cu două decenii. Am folosit elemente care ţin de natură, oraşul este plin de vegetaţie, lemn, piatră, fier. La bar după cum o să vedeţi, este o îmbinare de mult fier, deoarece în pensiunea Un băiat şi o fată s-a pus accent pe acest material dur, preferatul domnului Vuţei. Am încercat să scot în evidenţă gusturile acestor fondatori ai brandului.

Eu cred că a ieşit un proiect frumos. Am încercat să adun din toate locaţiile Un băiat şi o fată câte ceva. Deasupra barului sunt nişte corpuri de iluminat pe care le găsim la cofetăria din Kaufland, o să montăm un tablou mare în parte din spate ce va fi regăsit şi în Trattoria din Mioveni. Barul este făcut jumătate alb cu lumină interioară, acest aspect îl regăsim în spaţiul Un băiat şi o fată de lângă Bulevardul Pardon. Am încercat să scos în evidenţă frumuseţea lemnului. Conceptul pune accent pe linişte atunci când serveşti masa, ieşi la un vin cu prietenii sau familia. Sper ca acest local să îşi capete clientela care pun accent pe un vin de calitate şi pe toate felurile de mâncare mai aparte, din toate punctele de vedere. Lumina pe care o vedem prin toate colţurile restaurantului cade mai mult în farfurie nu pe pereţi, fiind un cadru mai intim care uneşte oamenii ce aleg să iasă la o întâlnire”, ne-a declarat tânărul din spatele proiectului, Mihai Vorovenci.

 

About The Author

Related posts