Trei lansări de carte găzduite de Facultatea de Științe Economice Câmpulung

Zilele bibliotecii universitare au fost marcate la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung. La acest eveniment au participat invitați de seamă, alături de cadrele universitare, cuvântul de deschidere fiind susținut de decanul lect.univ.dr. Laurenția Avram. Din rândul invitaților speciali a făcut parte și directorul Bibliotecii Municipale ”Ion Barbu” din Câmpulung, preot Ștefănescu Ștefan, care a vorbit despre necesitatea educației ca mijloc de evoluție personală și profesională și a mai lansat volumul 5, al cărții ,,Cultură, Istorie și Societate”.
În cadrul acestui eveniment au avut loc două lansări de carte:
”Sisteme informatice pentru asistarea deciziilor privind imobilizările” de lect.univ.dr. Dragomir Robert Gabriel;
”Metode de asistare a deciziilor prin costuri cu ajutorul tehnologiilor informatice — studiu de caz în industria constructoare de mașini” de lect.univ.dr. Tofan Adina Cezarina.

Elevii de la Liceul Teoretic ,,Dan Barbilian”, olimpici la limba și literatura română au participat Zilele bibliotecii universitare. În cadrul acestui eveniment a fost prezentată istoria cărții, de când a apărut primele scriere pe piatră, lut, papirus precum și cărțile rare.

Cărțile lansate pot fi găsite la biblioteca Facultății de Științe Economice din Câmpulung, Universitatea ,,Spiru Haret” unde se găsește cel mai mare volum de carte dedicat studenților și nu numai.

About The Author

Related posts