6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Trei persoane au ajuns la spital după un accident rutier…

Alte Știri

Accident rutier pe DN 73D, pe raza comunei Mioarele! Mai multe persoane, printre care şi minori, au ajuns la spital. O şoferiţă a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit, violent de un cap de pod.

Un bărbat de 34 de ani, din Vulturești, pasager dreapta față, precum și doi copii minori, fată de 6 ani și băiat de 2 ani, ambii ocupanți ai banchetei din spate, care au fost transportați da spital pentru îngrijiri medicale.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 28 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității Mioarele, din direcția Valea Mare Pravăț spre Boteni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, de pe partea dreaptă a drumului, în sensul său de deplasare.

În urma impactului au suferit leziuni ocupanții autoturismului, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Vulturești, pasager dreapta față, precum și doi copii minori, fată de 6 ani și băiat de 2 ani, ambii ocupanți ai banchetei din spate, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie