10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Trei zile de bucătărie turcească la Mioveni! În weekend este Istanbul Street Food Festival!

Alte Știri
Mioveniul va găzdui în acest weekend ISTANBUL STREET FOOD FESTIVAL!
Dacă vă place bucătăria turcească, vă invităm să faceți o inedită incursiune culinară orientală, pe parcursul a trei zile, cu ocazia Zilelor orașului Mioveni.
Între 1 și 3 iulie, Istanbul Street Food Festival va aduce, în premieră la Mioveni, o parte din senzațiile culinare orientale, preparate de maeștri bucătari turci.
Istanbul Street Food Festival va aduce, în premieră la Mioveni, o parte din senzațiile culinare turcești precum Adana kebap, Siș kebap, Urfa kebap, Tavuk kanat, Çöp șiș, Gozleme, Baklava, vestita înghețată turcească sau fructe de mare proaspete.
Nu vor lipsi nici renumitele plăcinte turcești în diverse sortimente, cu pastramă, carne de vită, brânză turcească, brânză și măsline, cu sugiuc sau cu ciocolată și alune de pădure.
Tot aici veți găsi Baklavale cu sirop din lapte, unice în România, cu fistic, nucă, migdale, caimac, ciocolată sau vișine, peste 50 de sortimente de Turkish Delight, Kunefe, Katmer și multe alte deserturi savuroase.
De vineri până duminică, veți trăi o experiență a gusturilor și aromelor orientale de neuitat, un spectacol gastronomic pe măsură.
Locul desfăşurării evenimentului este Centrul Civic Mioveni, strada Tudor Mușatescu.
Evenimentul se desfăşoară în perioada 1-3 iulie.
Vă veţi putea bucura de deliciile turceşti de la prânz, ora 12.00 până aproape de miezul nopţii, ora 23.00.
Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie