Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în luna octombrie a anului 2018, S.A., de 24 de ani, din comuna Băiculești, ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei dintr-un autovehicul parcat într-o zonă de servicii adiacentă autostrăzii A1.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetarile într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii iulie a anului 2018, M.M.C., de 28 de ani, din Pitesti, ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Piteşti, având  dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Dosarul a fost înaintat Pachetului de pe lânga Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

About The Author

Related posts