Breaking News
Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!
Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Trimişi în judecată de procurorii argeşeni!

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în luna octombrie a anului 2018, S.A., de 24 de ani, din comuna Băiculești, ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei dintr-un autovehicul parcat într-o zonă de servicii adiacentă autostrăzii A1.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetarile într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii iulie a anului 2018, M.M.C., de 28 de ani, din Pitesti, ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Piteşti, având  dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Dosarul a fost înaintat Pachetului de pe lânga Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

About The Author

Related posts