TROFEUL „FABRICAT ÎN ARGEȘ” a ajuns la cofetăriile şi patiseriile UN BĂIAT ȘI O FATĂ

TROFEUL „FABRICAT ÎN ARGEȘ” a ajuns la cofetăriile şi patiseriile UN BĂIAT ȘI O FATĂ

La “Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” – TROFEUL „FABRICAT ÎN ARGEȘ” – a fost oferit firmelor și brandurilor din județul nostru.

21146525_242599376263087_1716089068_o“Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” a reunit, sâmbătă, 26 august, la Muzeul Golești, mii de argeșeni veniți din toate colțurile, județului, țării și lumii. Sărbătoarea este dedicată tuturor argeșenilor din țară dar și din afara țării. “Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” se desfășoară în cadrul “Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a XI-a și este organizată de Consiliul Județean Argeș și Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu primăriile localităților din județ. Evenimentul își propune să susțină tradițiile argeșene, românești, și mai ales să încurajeze tinerii să nu piardă moștenirea culturală și dragostea pentru adevăratele valori naționale.

În acest an, tema evenimentului a fost – “FABRICAT ÎN ARGEȘ”. Astfel, au fost aduse în fața publicului, peste 40 de firme din Argeș, din domeniile cele mai diverse, de la industria auto până la industria alimentară, care au fost prezente cu propriile standuri, în parcul Golești. În plus, toate firmele participante au primit, din partea Consiliului Județean Argeș, TROFEUL „FABRICAT îN ARGEȘ”.

florina-vuteiDe la Câmpulung singura cofetărie şi patiserie, premiată a fost UN BĂIAT ȘI O FATĂ. Premiul a fost ridicat de o angajată a firmei îmbrăcată în costumul popular muscelean. UN BĂIAT ȘI O FATĂ a avut la muzeul Goleşti şi un stand cu celebra îngheţată italiană, cea mai bună din Muscel şi covrigi musceleni (cu ou) cei care au ajuns brandul firmei manageriate de Florina Vuţei.

,,Suntem încântaţi că am obţinut acest premiu. Probabil, după 20 de ani, de muncă pe piaţa musceleană şi nu numai, oamenii ne apreciază produsele şi în acest fel am reuşit să le îndulcim gusturile şi să nu îi dezamăgim”, a declarat managerul Florina Vuţei.

About The Author

Related posts