20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Tu știi care este diferența dintre Nutella și Fineti? Vei fi surprins

Alte Știri

Tu știi care este diferența dintre Nutella și Fineti? Vei fi surprins.

NUTELLA

Nutella este o cremă de cacao cu alune îndulcite, produsă de Ferrero. A fost creat inițial în Italia în timpul celui de-al doilea război mondial, când brutarul Pietro Ferrero a adăugat alune măcinate la o ciocolată pentru a compensa lipsa de cacao din țară.

Michele Ferrero, creatorul Nutella și Kinder Surprise, a murit în 2015, la 89 de ani. Ferrero Giovanni, fiul lui Michele Ferrero,  a devenit director executiv al imperiului de ciocolată după ce fratele său mai mare Pietro, moștenitorul ales, a murit de un atac de cord în 2011, în Africa de Sud. Familia Ferrero se afla în topul celor mai bogați oameni din lume al revistei Forbes pe locul 30, cu o avere estimată la 23,4 miliarde de dolari.

Această cremă de ciocolată și alune este consumată în multe feluri și este folosită în mod obișnuit ca topping pentru pâine prăjită, clătite și vafe. Deși Nutella este în prezent clasificată ca topping de desert, Ferrero a făcut eforturi pentru ca răspândirea să fie reclasificată ca topping de mic dejun, similar cu gemul, scrie shtiu.ro.

FINETI

Fineti oferă două tipuri de cremă de ciocolată. Primul este „Fineti spread – Cacao, alune și lapte”, în timp ce celălalt este „Double Cocoa”. Textura este netedă și cremoasă. Dar dacă ești un iubitor al cremei Nutella, s-ar putea să fii dezamăgit de gustul Fineti. Aceasta din urmă este mai puțin dulce și are mai puțină ciocolată, dar este mult mai accesibilă din punct de vedere financiar.

Fineti conține opt ingrediente: zahăr, ulei vegetal obținut dintr-o singură plantă sau mai multe, lapte praf degresat, pudră de cacao, pastă de alune, grăsimi vegetale hidrogenate, lecitină și arome. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie