19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Tu te-ai hotărât ce faci în weekend? Iată ce predispun astrele pentru tine!

Alte Știri

Se anunţă un weekend cu multe surprize pentru toate zodiile. Unii nativi ai zodiacului sunt urmăriţi de norocul chior, chiar dacă nu cred acest lucru, iar alţii pot avea unele probleme de sănătate din cauza dietei neadecvate sau excesurilor de toate felurile. Iată sfaturile de care trebuie să ţineţi cont în funcţie de zodia voastră!

Berbec

În acest weekend trebuie să te concentrezi asupra ta. Vei avea curaj să stabileşti o comunicare eficientă cu partenerul de viaţă. Această încredere este binevenită fiindcă te-ai neglijat în ultimul timp şi nu ţi-ai expus mereu opiniile.

Taur

Amintiri mai dureroase revin acum în memorie şi vei trece prin nişte stări emoţionale intense. Nu e nicio problemă dacă vei vrea să arăţi că nu eşti în cea mai bună perioadă a ta. Orice om are momentele lui de slăbiciune. Fii deschis pentru că în viitorul apropiat poate să apară marea ta dragoste!

Gemeni

Eşti puţin confuz şi apar tot felul de probleme. Trebuie să rămâi cu capul pe umeri şi să te foloseşti mult de comunicare. Te vei implica într-un proiect drag ţie şi te vei dedica în totalitate acestuia. Dacă întâlneşti o persoană interesantă, acţionează cu curaj şi vei avea o supriză romantică.

Rac

În weekend, vei dori să iei parte la cât mai multe activităţi sociale. Dacă ai o relaţie destul de nouă, mergi în continuare pe acelaşi drum ca până acum. Dacă ai o relaţie consolidată, întâmplările din acest sfârşit de săptămână vor aduce multă armonie. Continuarea o găsiţi aici: http://yve.ro/articol-newsletter/horoscop-de-weekend-21-23-august-2015/.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie