Tudorel Pieleanu a revenit la IPJ Argeș. Și la Câmpulung…

Tudorel Pieleanu a revenit la IPJ Argeș. Și la Câmpulung…

Schimbare în fruntea Inspectoratului de Poliție Județean Argeş! Tudorel Pieleanu a revenit în fruntea instituţiei, asta după ce la începutul acestui an a fost detaşat la Covasna.

Comisarul șef, Tudorel Pieleanu a fost delegat la IPJ Covasna, din data de 23 ianuarie 2020, iar de luni s-a întors la IPJ Argeş.
În acest interval de timp, în fruntea IPJ Argeş a fost numit Marian Badea, director adjunct în cadrul Direcţiei Rutiere.

Începând cu data de 20 martie 2020, în urma dispoziţiei şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru asigurarea continuităţii actului managerial, comisarul-şef Marian Iordache, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile de şef al Poliţiei Municipiului Câmpulung. Fostul comandant, comisar-şef Gheorghe Ciolan, nu a fost demis, aşa cum s-a auzit cu ceva timp în urmă, nici nu a demisionat din funcţie, ci, pur şi simplu, s-a pensionat.

Comisarul-şef Marian Iordache a îndeplinit, din anul 2016 şi până în prezent, funcţia de adjunct al şefului Secţiei 1 Poliţie Piteşti. În locul său a fost împuternicit comisarul-şef  Adrian Ionescu, ofiţer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică. Marian Iordache nu e străin de Poliţia Câmpulung, în urmă cu circa 15 ani el desfăşurându-şi activitatea, pentru o scurtă perioadă de timp, la Biroul Rutier. Gheorghe Ciolan s-a aflat la conducerea Poliţiei Câmpulung din noiembrie 2012, atunci când l-a înlocuit pe comisarul-şef Grigore Troscenco.

About The Author

Related posts