Breaking News
Turiști salvați din munții Piatra Craiului, cei care îți taie răsuflarea!

Turiști salvați din munții Piatra Craiului, cei care îți taie răsuflarea!

Masivul Piatra Craiului (germană Königstein), adeseori Munții Piatra Craiului, sau Piatra Craiului sau chiar Crai, este un lanț muntos calcaros aflat la sud-vestul Carpaților Orientali, dar care aparține lanțului Carpaților Meridionali, găsindu-se în nord-estul acestora.

Din vârful munţilor Piatra Craiului poţi admira Făgăraşul, Bucegii şi toată ţara Bârsei. Probabil acesta este motivul care determină pe cât mai mulți turiști să se avânture pe munții care îți taie răsuflarea!

Azi noapte, salvamontiștii câmpulungeni au avut parte de o altă acțiune de recuperare a doi turiști din Piatra Craiului. Deși aceștia au specificat că se află pe traseul turistic, dar nu se mai pot deplasa din cauza unui atac de panică precum și de lipsa hainelor, apei și mijloacelor de iluminare, ei au fost considerați ca fiind rătăciți, de către operatorii care au preluat apelul inițial.

Echipa Salvamont Câmpulung s-a deplasat în teren și i-a recuperat din șaua Funduri, conducându-i în siguranță până la baza muntelui. Acțiunea a luat sfârșit în jurul orei 01:30.

About The Author

Related posts