ULTIMĂ ORĂ: Purtarea măștii devine începând de miercuri, 14 octombrie, obligatorie în spațiile publice

ULTIMĂ ORĂ: Purtarea măștii devine începând de miercuri, 14 octombrie, obligatorie în spațiile publice

De miercuri, noi măsuri împotriva răspândirii virusului ucigaș vor fi aplicate și în județul Argeș! Purtarea măștii devine începând de miercuri, 14 octombrie, obligatorie în spațiile publice. Această decizie a fost luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare.

„Conform hotărârii CJSU nr 47/12.10.2020, obligativitatea nu se aplică copiilor cu vârsta de până la 5 ani. Hotărârea a fost votată, în unanimitate, de către membrii CJSU, pentru a reduce riscul de transmitere al noului coronavirus.

Vă amintim că în Argeș, obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice este în vigoare încă din data de 30 iulie, pentru grupurile de peste două persoane, cu excepția copiilor de până la 5 ani. De miercuri, toți cei aflați pe raza administrativ-teritorială a județului vor trebui să poarte mască în spațiile publice, cu excepția copiilor sub 5 ani. Cei care nu vor respecta măsura de protecție individuală riscă amenzi în valoare de 500-2500 lei, în baza legii 55/2020”, anunță Instituția Prefectului Argeș.

About The Author

Related posts