Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

ULTIMĂ ORĂ: S-a închis o școală din Câmpulung din cauza gripei!

ULTIMĂ ORĂ: S-a închis o școală din Câmpulung din cauza gripei!

S-a închis o școală din Câmpulung din cauza gripei! Prima epidemie confirmată la o instituție de învățământ din orașul de la poalele Mateiașului.

Având în vedere situația îmbolnăvirilor prin infecții respiratorii acute/gripă și a efectivelor de elevi absenți în perioada 27-29 ianuarie 2020, Școala Gimnazială ,,Nanu Muscel” din Câmpulung, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Argeș, a decis suspendarea cursurilor în zilele de 30-31 ianuarie 2020, cu recuperarea acestora până la sfârșitul semestrului.

,,Noi suntem o școală serioasă unde nu sunt înregistrate în rândul elevilor absențe. Dar de data aceasta ne confruntăm cu această problemă. Este vorba de multe cazuri de laringită și infecții respiratorii. În zilele libere vom face dezinfecție cu o firmă specializată, adică pe a doua. Am primit multe fotografii cu adeverințele medicale de la medicii de familie că aceștia nu mai pot veni bolnavi în colectivitate și să nu fie probleme am decis să închidem școala pentru două zile”, a declarat directorul școlii, Steluța Popescu.

About The Author

Related posts