ULTIMĂ ORĂ! Trafic blocat pe DN 73!
ULTIMĂ ORĂ! Trafic blocat pe DN 73!

ULTIMĂ ORĂ! Trafic blocat pe DN 73!

ULTIMĂ ORĂ!  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73, la kilometrul 23, în zona localităţii Stâlpeni, judeţul Argeş, pe sensul de mers Câmpulung – Piteşti, a avut loc o coliziune faţă-spate între 2 autocamioane, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă.

Şoferul vinovat a fost încarcerat, iar circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pentru descarcerarea acestuia şi efectuarea cercetării locului faptei. Bărbatul, de 51 de ani, acuză dureri la umăr și abdomen. Acesta va fi transportat la Spitalul Județean Argeș. Bărbatul a fost extras, este conștient si va fi preluat de echipajul SMURD.

Primul ajuns la fata locului a fost un polițist al Serviciului Rutier Argeș aflat în timpul liber. Acesta a anunțat evenimentul și a furnizat primele date despre starea conducătorilor auto. A menținut conștient conducătorul auto încarcerat și a luat măsuri de fluidizare a traficului până la sosirea primelor echipaje.

Camioanele sunt încărcate cu piatră de calcar, nu sunt scurgeri de combustibil.

Din informatiile deținute până la această oră, un bărbat de 51 de ani, din comuna Valea Danului, care se deplasa cu un TIR încărcat cu piatră pe DN73 din direcția Câmpulung către Pitești, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers și a intrat în coliziune cu un alt autocamion, care circula în fața sa, în același sens, condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Rătesti.

About The Author

Related posts