Un angajat de la DACIA dat dispărut de 15 zile!
Un angajat de la DACIA dat dispărut de 15 zile!

Un angajat de la DACIA dat dispărut de 15 zile!

Un angajat de la DACIA dat dispărut de 15 zile! Se pare că șansele să mai fie în viață sunt minime! În tot acest timp, în urma verificărilor, nu a fost efectuată nicio tranzacţie cu cardul pe care-l avea asupra lui.

În data de 13 spre 14 noiembrie, Ion Zăvoianu, de 55 de ani, din Coşeşti, satul Jupâneşti, a plecat de la serviciu spre casă şi a dispărut. De atunci au trecut 10 zile, timp în care poliţişti şi membri ai familiei l-au tot căutat, dar fără rezultat. Pe bărbat parcă l-a înghiţit pământul, cum se zice, iar cei ai casei nu ştiu încotro s-o mai apuce.

Salariat la uzinele Dacia de aproape 38 de ani, pe 13 noiembrie Ion Zăvoianu a fost la serviciu şi de atunci nu s-a mai prezentat la muncă. Din verificări a rezultat că, la terminarea programului, acesta a mers la Piteşti şi a băut câteva beri cu nişte colegi şi amici, după care a plecat acasă. În comună s-a oprit la o benzinărie şi a mai băut ceva preţ de vreo oră, apoi a pornit spre casă, însă nu a ajuns la domiciliu. Întrucât în sat sunt instalate camere de supraveghere video, oamenii legii au vizionat înregistrările din ziua amintită, iar în imagini apare bărbatul plecând de la benzinărie, dar îndreptându-se în direcţia opusă locuinţei sale aflată nu departe.

Ion Zăvoianu are circa 1.70 m înălţime, constituţie atletică, păr negru tuns mediu, ochi căprui şi faţa rotundă. La data dispariţiei purta geacă din piele de culoare neagră, pulover verde cu gri, pantaloni de stofă neagră şi era încălţat cu pantofi negri, iar pe cap purta fes tot de culoare neagră.

Necăsătorit şi fără copii, bărbatul locuia cu părinţii, nu este cunoscut cu probleme medicale sau de altă natură, iar părinţii şi rudele se tem că i s-ar fi întâmplat ceva rău. În ziua când a plecat de acasă a luat cu sine şi un card bancar pe care primea salariul. Anchetatorii au verificat dacă în această perioadă au fost efectuate operaţiuni cu respectivul card, stabilind că instrumentul bancar nu fusese utilizat.

Poliţia face apel la cei care pot oferi relaţii cu privire la aceat caz să sune la 112 sau la numărul 0746.649.092.

About The Author

Related posts