„Un Băiat şi o Fată”, reprezentată de Florina Vuţei în topul firmelor din Argeș!
„Un Băiat şi o Fată”, reprezentată de Florina Vuţei în topul firmelor din Argeș!

„Un Băiat şi o Fată”, reprezentată de Florina Vuţei în topul firmelor din Argeș!

„Un Băiat şi o Fată”, reprezentată de Florina Vuţei în topul firmelor cele mai bune din Argeș! Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a premiat excelenţa în mediul economic argeşean, în cadrul celei de-a XXIV-a ediţie a Galei „Topul Firmelor”.

Cel mai important eveniment de business al anului, a fost prezentat de George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş şi realizatoarea Tv, Cristina Munteanu. În sală au fost câteva sute de antreprenori, politicieni, dar şi oameni din administraţia locală şi cea judeţeană.

Anul acesta, selecţia s-a făcut din cele 20.210 firme, care şi-au depus bilanţul, clasificându-se pentru a fi premiate 1.452 de societăţi. Dintre acestea din urmă, 31 au fost premiate la secţiunea „Industrie”, 19 în „Servicii”, 16 în „Comerţ”, 3 în „Turism” şi 2 în „Construcţii”. Din diversele domenii de activităţi, au primit premii firmele „Un Băiat şi o fată”, reprezentată de Florina Vuţei, Intex Prim, prin Gheorghe Pristavu, şi Farm Zoo Star, prin Maria Vlădău.

La aceeaşi întâlnire au fost lansat şi Catalogul „Topul Firmelor din Argeş, ediţia 2019”, care cuprinde o bază de date complexă cu societăţile argeşene, dar şi o importantă secţiune publicitară, editat în peste 1.000 de exemplare, o mare parte dintre acestea ajungând la instituţii de prestigiu din ţară şi străinătate: Camere de Comerţ, Ambasade, Primării, Prefecturi, etc. (foto: Facebook).

 

About The Author

Related posts