Breaking News

Un bărbat din Vedea a ameninţat doi poliţişti!

În ziua de 01 noiembrie a.c., Polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au intervenit la un apel primit prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 privind o stare conflictuală pe raza comunei Vedea.

Cu ocazia intervenției, un bărbat de 36 de ani din Vedea ar fi amenințat cu moartea și ar fi lovit pe unul dintre agenții din patrulă.

Evenimentul a fost înregistrat cu echipamentul tip body-cam din dotarea polițistului, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Procurorul de caz a dispus reţinerea bărbatului…

În baza ordonanței de delegare, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au îndeplinit actele procedurale de administrare a probatoriului și au constatat că bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență și al doilea polițist din patrulă.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

About The Author

Related posts