Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Un bețiv a căzut lat în fața unei mașini pe DN 73!

Un bețiv a căzut lat în fața unei mașini pe DN 73!

Un bețiv a căzut lat în fața unei mașini pe DN 73! Totul s-a întâmplat pe raza localității Țițești, în dreptul străzii care duce spre Băjești. Se pare că bărbatul care consumase alcool la o cârciumă în zonă a vrut să se îndrepte spre casă, traversând neregulamentar prin zonă. Sub aburii lui Bachus bărbatul s-a dezechilibrat și a căut secerat în fața unei mașini care circula regulamentar.

Șoferul a apăsat puternic pedala de frână dar nu l-a mai putut evita pe bețiv acroșându-l cu partea față a mașinii. Din fericire, bețivul s-a ales doar cu câteva zgârieturi și este conștient.

La fața locului s-au deplasat cadrele medicale de la ambulanță care trebuie să acorde primul ajutor mai întâi șoferului deoarece a tras o sperietură groaznică după care să îl transporte pe bețiv la spitalul din Mioveni pentru mai multe investigații medicale.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la biroul Rutier care au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului rutier.

About The Author

Related posts