Un cal lăsat nesupravegheat a fost cauza producerii unui accident rutier

Un cal lăsat  nesupravegheat a fost cauza producerii unui accident rutier

Un cal lăsat nesupravegheat a fost cauza producerii unui accident rutier

Duminică noapteae DN 73, pe raza comunei Stâlpeni s-a produs un eveniment rutier soldat vătămarea corporală a unei femei de 29 de ani din Mihăeşti, cu pagube materiale, dar şi cu moartea unui cal.

Femeia de 29 de ani se afla la volanul unui autoturism marca VW şi se deplasa dinspre Piteşti spre Câmpulung. Femeia a lovit cu maşina un cal aflat pe carosabil pe sensul ei de mers, a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat apoi în coliziune cu un alt autoturism marca VW, condus de un bărbat de 43 de aniu din Câmpulungcare rula în faţa primei maşini cu aceeaşi direcţie de mers.

Cabalina, aşa după cum spun oamenii ajunşi noaptea la locul accidentului, era lăsată de izbelişte pe stradă: „Era calul ăsta lăsat pe drum. Aşa s-au învăţat oanmenii să aibă grijă de animale. Aşa s-a mai întâmplat de câţiva ani, atunci a mai spulberat o maşină, parcă aia de la morgă, a spulberat mai mulţi cai, lăsaţi pe drum noaptea. Au mai fost şi alte accidente şi au murit şi oameni şi animalele, asta e responsabilitatea oamenilor. Ăsta e de aici din comună, lăsat pe drumuri, doar când au nevoie de cai să muncească se interesează de ei”, spune un localnic.

Accidentul de duminică s-a soldat, pe lângă pagubele materiale, cu vătămarea corporală uşoară a şoferiţei de 29 de ani, aceasta a fost diagniosticată cu TCF, contuzie de coloană cervicală şi contuzie de umăr drept.

În cauza, poliţiştii au demarat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea acestui accident rutier.

 

About The Author

Related posts