Un călugăr a rămas pieton… Aflaţi care a fost motivul!
Un călugăr a rămas pieton… Aflaţi care a fost motivul!

Un călugăr a rămas pieton… Aflaţi care a fost motivul!

Un călugăr a rămas pieton… Aflaţi care a fost motivul!

Astăzi dimineaţă, în intersecţia de la Gardă, de la ieşirea din Câmpulung spre Braşov, s-a produs un accident de circulaţie care ar fi putut avea urmări grave. Remorca unui microbuz care se deplasa spre Valea Mare Pravăţ, plină cu cherestea, s-a desprins şi a ajuns pe celălalt sens de mers.

Şoferul unui autoturism care circula regulamentar, spre Câmpulung, a evitat la limită impactul frontal, însă s-a ales cu bara faţă spartă şi cu o sperietură groaznică. Testat cu aparatul etilotest,  şoferul microbuzului, călugăr la o mănăstire din zonă a fost găsit cu o alcoolemie de 0,14 la mie.

Marţi, trei ceasuri rele pentru un călugăr de la o mănăstire din zonă. Aflat la volanul unui microbuz plin cu cherestea de care avea ataşată şi o remorcă, de asemenea, plină cu material lemnos, în timp ce rula dinspre Câmpulung spre Valea Mare Pravăţ, a produs un accident de circulaţie care putea avea urmări grave. Remorca s-a desprins de microbuz şi a ajuns pe celălalt sens de mers, moment în care, a lovit un autoturism care circula regulamentar pe sensul de mers către Câmpulung. Atent, şoferul autoturismului, a tras de volan dreapta, evitând astfel, impactul frontal cu remorca, însă tot s-a ales cu bara faţă spartă.

Călugărul şofer, speriat poate, de ce urmări ar fi putut avea accidentul, a fost evaziv în discuţii. Întrebat de unde vine, a spus că…de peste Ocean.

„Vin din… America”, a replicat călugărul, deranjat de faptul că reporterii îl întreabă de unde vine şi unde vroia să ajungă….

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale biroului circulaţie din cadrul poliţiei municipale din Câmpulung. După ce a fost trasă pe dreapta remorca, cei doi şoferi, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi testaţi cu aparatul etilotest. Comportamentul şoferului călugăr a confirmat bănuielile oamenilor legii. Testat cu aparatul etilotest, călugărul, care se face vinovat de producerea accidentului, a fost găsit cu o alcoolemie de 0,14 la mie alcool pur în aerul exspirat. Călugărul a rămas pieton pentru foarte mult timp de acum înainte.

About The Author

Related posts