Un exemplu de viată! A luptat cu boala şi a câştigat!

Un exemplu de viată! A luptat cu boala şi a câştigat!
A fost dignosticată cu o boală incurabilă, cancer, a luptat pentru viaţă şi a câştigat! Acum, tânăra vrea să împărtăşească lumii, dar mai ales persoanelor dignosticate cu această boală toate cunoştinţele pe care le-a dobândit în timpul suferinţei sale.
Asociația de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni, în parteneriat cu Primaria orașului și Centrul Cultural Mioveni, vă invită să luați parte la seminarul “Noul pacient cu cancer”, susținut de Cosmina Grigore.
La doar 27 de ani, în 2013, Cosmina Grigore a aflat că are cancer la sân. Singurul lucru natural pe care l-a putut face a fost să lupte. A făcut-o atât de bine, încât acum este suficient de puternică încât să îi ajute şi pe alţii. A decis ca toate cunoştinţele pe care le-a dobândit în timpul suferinţei sale să le împărtăşească şi altora. Prin urmare, a devenit “patient coach”, adică un consultant pentru bolnavii de cancer. Proiectul este un concept nou în România, un seminar de informare, educare și motivare în fața acestui diagnostic teribil: cancerul.
Evenimentul va avea loc vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 18:30, la Centrul Cultural Mioveni, în sala de conferință (la parter).
Seminarul li se adresează pacienților cu cancer, celor recent diagnosticați, familiilor și prietenilor lor, precum și celor care doresc să prevină această boală. 
Intrarea pentru public este liberă.

About The Author

Related posts