Un grup din Mihăeşti în vizită la Parlamentul României
Un grup din Mihăeşti în vizită la Parlamentul României

Un grup din Mihăeşti în vizită la Parlamentul României

Deputatul Simona Bucura Oprescu a invitat în primul mandat şi acum, în cel de-al doilea aproape în fiecare lună, mai multe grupuri din Muscel, în vizită la Parlamentul României. Vorbim aici de susţinătorii săi din campanii, din Godeni, Ţiţeşti, Bălileşti, Mihăeşti, Stâlpeni.

Miercuri, 10 mai, un grup de 85 de persoane din Mihăeşti au ajuns la Parlamentul României, la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu. Grupului s-a alăturat şi primarul din Mihăeşti, Gheorghe Matei.simona-bucura-la-camera-deputatilor

,,În fiecare lună, la Camera Deputaților am încercat să continui dialogul nemijlocit cu cetățenii județului Argeș despre democrație, Parlament, cum se plămădește o lege, procedură și efecte. A fost o zi specială pentru mine, fiind gazda unui grup de cetățeni din Mihăești, comuna mea natală în frunte cu domnul primar Gheorghe Matei. Am împărtășit acestora informații constituționale cu privire la rolul legislativului, încărcătura demnității publice parlamentare, modului cum cetățenii pot facil comunica și verifica activitatea fiecărui parlamentar. A fost emoționant, dar în același timp o onoare și o bucurie pentru mine să încerc să fiu la înălțimea celor ce vin „de acasă” și cărora le datorez atât de mult!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de socializare.

musceleni-in-parlamentA fost o vizită de documentare şi de informare cu privire la activitatea deputatului Simona Bucura Oprescu, a Camerei Deputaţilor şi a Parlamentului în ansamblul său. Deputat Simona Bucura Oprescu, i-a primit pe musceleni în sala de şedinţe a grupului PSD, ocazie cu care le-a dezvăluit celor prezenţi cum funcţionează parlamentul. Ei s-au arătat impresionaţi de faptul că toate materialele folosite la construirea Palatului Parlamentului sunt româneşti. „Sunt bucuroasă că am putut să ofer pentru 85 de musceleni posibilitatea să cunoască Palatul Parlamentului. Este important că am primit o delegaţie numeroasă care şi-a manifestat interesul în a cunoaşte Parlamentul, precum şi modul cum funcţionează cea mai importantă instituţie a ţării”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

musceleni-la-psdDeputatul Simona Bucura Oprescu va continua să invite şi alţi argeşeni să vadă „pe viu” cum se lucrează în Parlament, aşa încât aceştia să poată explica şi în comunităţile din care provin care este rolul forului legislativ al ţării şi în ce constă activitatea deputaţilor.

About The Author

Related posts