Un medic din Mauritius profesează la spitalul municipal Câmpulung

Un medic din Mauritius profesează la spitalul municipal Câmpulung

Un medic din Mauritius profesează la spitalul municipal Câmpulung! Acesta s-a alăturat echipei din care mai fac parte dr. Cristina Ghica, şefa secţiei, dr. Adriana Vişoiu (care, în prezent, este în concediu de maternitate) şi dr. Victoria Palade.

La începutul lunii iunie 2018, spitalul municipal Câmpulung publica în „Viaţa Medicală” două anunţuri prin care anunţa că scoate la concurs sau examen mai multe posturi de medici. În afară de cei doi cu specializarea Radiologie – Imagistică Medicală, a fost vorba de un loc de medic epidemiolog la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale; de altul cu specialitatea Medicină de Urgenţă pentru Compartimentul Primiri urgenţe; unul în specialitatea ORL la Compartimentul cu acelaşi nume; doi care să aibă specializarea Oncologie Medicală, la Compartimentul denumit la fel; încă unul pentru Secţia Obstetrică – Ginecologie; doi la Secţia Pediatrie; iar altul la Compartimentul Reumatologie.

Medicul originar din Republica Mauritius se numește Abbasakoor Mohammad Reza și  a câştigat examenul organizat cu un punctaj total de 218 puncte, fiind singurul candidat pe post.

Sursă foto: facebook

About The Author

Related posts