Un microbuz școlar plin de copii a izbit din plin o căruță!
Un microbuz școlar plin de copii a izbit din plin o căruță!

Un microbuz școlar plin de copii a izbit din plin o căruță!

Un microbuz școlar plin de copii a izbit din plin o căruță! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp pe raza localității Cetățeni, la intersecția cu comuna Văleni din județul Dâmbovița. Primele date arată că niciunul dintre copii nu a fost rănit.

Accidentul a avut loc în comuna Cetățeni, din județul Argeș, la o intersecție cu un drum care duce spre localitatea Văleni. Martorii spun că șoferul se pare că nu ar fi fost atent, nu a păstrat distanța regulamentară și a izbit din plin căruța. În atelaj se afla o familie, soț și soție. Aceștia sunt în stare destul de gravă. Atelajul a fost distrus în totalitate. Au fost preluați de cadrele medicale de la Ambulanță și transportați de urgență la spitalul municipal Câmpulung.

Calul, se pare că este în agonie. Autoritățile locale din Cetățeni au chemat un medic veterinar la fața locului. Microbuzul școlar este din Malu cu Flori și se îndrepta în timpul accidentului rutier cu copiii spre casele lor după ce i-a preluat de la instituția de învățământ din Cetățeni.

Micuții din accidentul rutier s-au ales doar cu câteva zgârieturi și au fost preluați de părinții lor, veniți la fața locului cu mașinile personale.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rucăr dar și echipa operativă a poliției Câmpulung. Oamenii legii au demarat cercetările urmând a stabili împrejurările care au condus la producerea acestui accident rutier, dar și cine se face vinovat de acesta.

About The Author

Related posts