6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Un mic curcubeu a apărut în momentul în care s-a înregistrat o avarie la o țeavă de apă

Alte Știri

Un mic curcubeu a apărut în momentul în care s-a înregistrat o avarie la o țeavă de apă care tranzitează podul dintre Holboca și Tomești. În jurul orei 09:00 s-a observat o scurgere importantă de apă dintr-o țeavă ce se află pe podul ce desparte Tomești de Holboca.

„În dimineața zilei de 29 septembrie 2022, la ora 8.35, Centrul de contact ApaVital a primit un apel prin care a fost sesizată o pierdere apărută la o conductă care supratraversează un pod dintre localitățile Holboca și Tomești. Imediat, o echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului, pentru a identifica problema sesizată și a lua măsurile care se impun pentru remedierea avariei.

S-a constatat că defecțiunea s-a produs la o conductă din oțel, cu un diametru de 400 mm, având o vechime de peste 40 de ani. Conducta alimentează cu apă potabilă zona Tomești, de la Stația de tratare a apei Chiriţă.

Echipa de intervenție a reușit să remedieze defecțiunea în jurul orelor 11.25, lucrând în presiune, ceea ce a permis ca furnizarea apei către utilizatorii din zona Tomești, alimentați din această conductă, să se facă normal, fără întrerupere”, a transmis ApaVital Iași.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie