Un polițist câmpulungean cel mai frumos și talentat din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr”

Un polițist câmpulungean cel mai frumos și talentat din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr”

Un polițist câmpulungean cel mai frumos și talentat din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” La Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, Cătălina și un alt cadet, Flavius Cataramă, au câștigat concursul de frumusețe la care au participat tinerii ce visează la o carieră în Poliție.

În vârstă de 19 ani, Cătălina Anton este interpretă de muzică populară la Doina Bascovului și este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din Argeș. A fost declarată Miss 2019 la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Cîmpina.

A intrat în competiție cu 8 perechi, formate din băieți și fete, iar Cătălina Anton a fost cea mai norocoasă.

,,Am avut probă de prezentare, pentru că noi fiind viitori polițiști, trebuie să știm să comunicăm cu oamenii, să ne prezentăm, probă de aptitudini pentru că toți colegii mei au fost foarte talentați și clasamentul a fost strîns, ei au dansat, eu am cîntat. La acest concurs avem și un Mister. Este la fel de talentat ca și mine, este dansator”, a declarat Cătălina Anton.

Flavius Cataramă are 22 de ani și este din Câmpulung. A mai participat la un astfel de concurs la colegiul pe care l-a absolvit dar nu a fost la același nivel.

Am avut o experiență destul de plăcută în trecut. Am mai încercat să dau, dar am avut ghinion, dar familia m-a sprijinit foarte mult având printre rudele mele și prieteni cadre în MAI. Dansez de 16 ani. Am fost în cadrul ansamblului Carpați din Câmpulung Muscel iar pentru o scurtă perioadă am fost în cadrul școlii de dans din București a lui Nea Mărin și Larisa.

Vor face 9 luni de școală, suntem la început, ne-am acomodat pe parcurs, miss stă cu 8 fete în camera iar misterul cu 4. În weekend vin acasă.

Trei săptămâni vor face stagiu de practică, apoi vor reveni în școală încă 2 luni iar apoi vor intra în câmpul muncii încadrați ca agenți.

About The Author

Related posts