Un tânăr din Argeș a urcat în Ceruri să facă politică! VIDEO
Un tânăr din Argeș a urcat în Ceruri să facă politică! VIDEO

Un tânăr din Argeș a urcat în Ceruri să facă politică! VIDEO

Un tânăr din Argeș a urcat în Ceruri să facă politică! Liviu Păunoiu si-a pierdut viața azi noapte într-un accident rutier. Mașina lui s-a izbit frontal de o altă mașină și ambele au ajuns pe câmp. Tânărul și-a dat duhul în mormanul de fiare.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național care leagă Piteștiul de Drăgășani, în localitatea Poiana Lacului din Argeș. Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens.
Impactul a fost atât de puternic încât ambele motoare au fost distruse, iar unul dintre ele ajuns la 30 de metri de mașină. Unul dintre șoferi, un bărbat de 31 de ani din localitatea Săpata, a rămas blocat în mașină și a intrat în stop cardiorespirator.
Mai multe echipaje de la SMURD, ambulanta și unul de terapie intensivă mobilă au ajuns la fața locului. Bărbatul a fost extras din mașină și a fost resuscitat aproape o oră.
În cele din urmă tânărul de 31 de ani pe nume Liviu Păunoiu a fost declarat decedat. El făcea parte din conducerea Pro România, filiala Argeș. Celălalt șofer a încercat să le explice polițiștilor cum s-a petrecut accidentul.
În acest caz poliția face verificări pentru a stabili clar din cauza cui s-a produs acest accident.

About The Author

Related posts