Un tir încărcat cu cauciucuri a izbit frontal un turism!

Un tir încărcat cu cauciucuri a izbit frontal un turism!

Un tir încărcat cu cauciucuri a izbit frontal un turism!

Trei oameni au ajuns la spital astăzi în stare gravă în urma unui accident rutier petrecut pe drumul dintre Pitești și Slatina. Totul după ce un tir încărcat cu cauciucuri a intrat pe contrasens, frontal, într-un autoturism.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 65, între Pitești și Slatina, în localitatea Lunca Corbului din Argeș. Un autoturism care mergea către Slatina a fost lovit frontal de un tir care mergea în sens invers și, spune soferul, a derapat.
În urma impactului mașina a fost făcută zob și aruncată în șanțul betonat de pe marginea străzii. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Argeș, au fost trimise la fața locului. Angajații descarcerării au fost nevoiti să decoperteze mașina pentru a putea scoate cele trei victime.
Primul care a ajuns la răniți a fost un pompier aflat în timpul liber și care a oprit să dea o mână de ajutor.
În mașină se aflau o femeie de 42 de ani împreună cu fiica ei și cu logodnicul acesteia. Fata de 19 ani a fost luată de un elicopter și dusă la spital în București în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme.
Mama și logodnicul fetei au ajuns la spitalul din Pitești cu două ambulanțe.
Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din primele investigații reiese că vinovat este șoferul tirului, un tânăr de 27 de ani, care a intrat pe contrasens in autoturismul care circula regulamentar.

About The Author

Related posts