22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

Un transfer de cunoaștere, de bune practici în PSD Argeș

Alte Știri
A avut loc la Pitești Întâlnirea Zonală a reprezentanților #OPSD din județele #Argeș, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman și Vâlcea.
Lucrările au fost conduse de către Ion Popa, președinte al Consiliului Național al OPSD, împreună cu Haralambie Voicilaș, secretar executiv al OPSD, Vasile Negoescu, președinte OPSD Argeș, și Ghiorghe Vătășescu, secretar executiv al OPSD Argeș.
Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, au fost la eveniment împreună cu Marius Ilie Stanciu, secretar de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, alături de care au mers, anterior, și la Casa de Pensii Argeș pentru a discuta concret despre problemele cu care #pensionarii se confruntă în Argeș, dar și despre ce este nevoie pentru ca instituția să funcționeze cât mai bine.
Nu au lipsit de la manifestare nici senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, Nicolae Georgescu și Aurel Bălășoiu, președinți ai organizațiilor de pensionari din județele amintite, primari, președinți PSD, dar și reprezentanți ai TSD și ai OFSD Argeș.
În cuvântul său, Ion Popa a vorbit despre măsurile luate de Guvern pentru pensionari, dar și despre nevoia de unitate și efort susținut în activitatea de zi cu zi.
De asemenea, secretarul de stat Marius Ilie Stanciu a transmis un mesaj din partea ministrului Muncii, Marius Budăi, și a trecut în revistă măsurile luate de Guvern pentru pensionari, dar și măsurile incluse în Pachetul „Sprijin pentru România”. Ulterior, au avut loc discuții punctuale privind problemele legate de pensii.
Ultimele Știri

Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pe podiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv  ACS Sibiu Motorsport s-a desfășurat cea de a...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie