Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Universitatea din Piteşti colaborează cu Johnson Controls Piteşti

Universitatea din Piteşti colaborează cu Johnson Controls Piteşti

Conducerea Universităţii din Piteşti şi-a demonstrat de-a lungul timpului interesul vădit în sensul stabilirii şi păstrării parteneriatelor cu diverşi agenţi economici, în scopul promovării calităţilor umane şi profesionale ale studenţilor Upit, urmărind implicarea activă către o mai bună inserţie pe piaţa muncii a acestora.
În acest sens, Universitatea din Piteşti a răspuns invitaţiei venite din partea Johnson Controls, de a purta discuţii pe tema perspectivelor colaborative, cu beneficii directe la nivelul tinerilor studenţi ai Universităţii din Piteşti. La întâlnire au participat rectorul universităţii, prof. univ. dr. Ionel Didea, şi prorectorul pentru calitatea învăţământului, prof. univ. dr. Sebastian Pirlac, alături de reprezentanţi din conducerea Johnson Controls Piteşti.
Temele abordate s-au centrat pe iniţiative de parteneriat ce vizează optimizarea cercetării prin implicarea directă a masteranzilor şi doctoranzilor Upit, precum şi continuitatea acordurilor de parteneriat pentru stagiile de practică, adresate studenţilor Upit. Întâlnirea a presupus şi o vizită în fabrica Johnson Controls Metal – Bradu, pentru o mai bună înţelegere a obiectului de activitate al fabricii şi a găsirii de soluţii optime în vederea stabilirii unor parteneriate solide, pe termen lung. sursă: http://www.upitmedia.ro/cariera/768-colaborare-cu-johnson-controls

About The Author

Related posts