UPDATE: Minori târâți în lanțuri prin sat, pentru exemplu!

UPDATE: Minori târâți în lanțuri prin sat, pentru exemplu!

Ultimă oră! Percheziții de amploare într-un sat din Muscel! Mascații au împânzit satul Gămăcești, localitatea Berevoești pentru a-i ridica pe cei care au încălcat legea. 

Din cercetări a reieşit că, din anul 2012 şi până în prezent, cei în cauză ar fi desfăşurat activităţi de comerţ cu material lemnos, procurat atât legal cât şi susceptibil a proveni din tăieri ilegale.

CITIȚI ȘI: UPDATE! 90 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de exploatare a persoanelor vulnerabile

Pentru comercializarea materialului lemnos, cei vizaţi ar fi recrutat mai mulţi bărbaţi, profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa ori de starea lor de vădită vulnerabilitate, pe care i-ar fi transportat şi adăpostit în gospodării, cu scopul de a-i supune la îndeplinirea de servicii în mod forţat.

Doi minori de 10 și 12 ani au fost ținuți în lanțuri atât pe timp de zi, cât și noaptea ca să nu fugă de acasă. atunci când aceștia nu se supuneau sclaviei erau târâți în lanțuri prin sat pentru a fi dați exemplu. Alte trei persoane majore sufereau de aceleași corecții. Lanțurile le erau prieteni, 24 de ore din 24. Scăpau de ele doar atunci când munceau prin gospodării sau prin pădure.

 

 

About The Author

Related posts