web analytics
Breaking News
URGENT: Are nevoie de sânge după ce glisiera i-a amputat un picior!

URGENT: Are nevoie de sânge după ce glisiera i-a amputat un picior!

Dacă ai grupa de sânge A2 POZITIV şi ai peste 18 ani sau cunoşti persoane care au, te-aş ruga, dacă vrei, să donezi la Centru de Recoltare din Nord pentru Voicescu Alexandru Traian. Este băiatul implicat în accidentul de la Miceşti şi are nevoie urgent de sânge!!
Vă mulțumesc!!!
Băiatul a greșit, a suportat și va suporta toată viața consecințele. Haideți să îl ajutăm, cu toții meritam o a doua șansă, are toată viața înainte.

Aceste mesaje circulă pe paginile de socializare. Reamintim faptul că duminică, 7 ianuarie, în jurul orei 8.30, autoturismul condus de Alexandru Voicescu a intrat în plin într-un parapet de piatră, de acolo ricoşând într-un stâlp de electricitate. Accidentul s-a produs într-o curbă în localitatea Miceşti, judeţul Argeş. Oamenii legii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul a pierdut controlul volanului. În urma impactului, extrem de puternic, bărbatul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a fi scos din maşină.

“Piciorul stâng al tânărului era deja secţionat în momentul în care, la faţa locului, au ajuns cele două ambulanţe”, a declarat cpt. Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş. Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că, deşi suferise multiple traume, tânărul era în stare de conştienţă.

About The Author

Related posts