a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

V-ați întrebat vreodată cât durează relațiile de dragoste, în funcție de zodie?

Alte Știri

V-ați întrebat vreodată cât durează relațiile de dragoste, în funcție de zodie?Fiecare zodie este înclinată mai mult sau mai puțin către relații lungi, în funcție de personalitate și dorințele amoroase.

În vreme ce unii nativi vor acea relație care să dureze o eternitate, alții sunt mai degrabă orientați către aventuri de-o noapte, pentru ca vor să își trăiască din plin viața.

Cât de lungi sunt relațiile în funcție de zodie

Berbec: relațiile tale sunt direct proporționale cu răbdarea ta. Adică sunt foarte, foarte scurte. De obicei, viața amoroasă a unui Berbec se rezumă la nopți incendiare și inimi frânte, dar nu e ca și cum acest lucru l-ar deranja prea mult pe nativ. Este o zodie care foarte târziu se așază la casa ei, dacă o face vreodată. Dacă rămâne singur, Berbecul nu are absolut nicio problemă, pentru că oricum este foarte fericit când poate să se concentreze numai pe persoana lui.

Taur: persoanele născute în această zodie au doar câteva relații pe parcursul vieții, pentru ca principiul lor este „puțin și de calitate”. Așadar, relațiile lor sunt fie lungi, fie inexistente, pentru că nu se implică într-una decât dacă sunt siguri ca are potențialul de a deveni serioasă. Taurii nu sunt niste „jucători”, ci niste oameni fideli și orientați către a-și face o familie. Numai un Taur foarte ghinionist are relații scurte, cei mai mulți fiind în relații de durată.

Gemeni: relații? Ce relații? Gemenii nu prea își amintesc ce au făcut, cu cine, dar au și ei momente de îndrăgosteală, care le trec însă cât ai clipi din ochi. Relațiile nu sunt pe primele locuri în lista lor de priorități, asa că, de obicei, sunt fugitive și se termina ca în filme: cealaltă persoană ajunge, de obicei, să arunce cu o vază dupa nativul din Gemeni, în timp ce acesta iese senin pe ușă. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie