Va fi mutată Poliţia la Jandarmi la Câmpulung?

Va fi mutată Poliţia la Jandarmi la Câmpulung?

În cadrul conferinței de presã de la PSD Cãmpulung, conferințã susținutã de deputatul Gheorghe Marin și primarul Liviu Țâroiu, s-a adus în discuție și mutarea sediului Poliției municipale din Câmpulung la fosta unitate militarã de jandarmi. Această propunere a fost făcut de câţiva ani, a fost adusă în discuţie de nenumărate ori şi acum a fost reiterată şi de şeful Finanţelor Argeş, Cojocaru, care s-a arătat interesat de mutarea acestei instituţii la sediul fostei Jandarmerii din Câmpulung. Chiar dacă mai multe autorităţi ale statului vor să facă această mutare, până acum nu a venit niciun răspuns în acest sens. Conform deputatului Marin, a fost adusã în discuție solicitarea de a se muta sediul poliției în acea locație, însã de la Ministerul de resort nu a venit niciun rãspuns.
Este o idee bunã s-ar putea spune, mai ales cã acum curtea fostei unitãti militare este parc auto, aici fiind depozitate autoturisme de sute de mii de euro, iar în acest caz poate și-ar schimba parcul auto cei de la Poliția Câmpulung…
Au fost și câteva propuneri în conferințã, iar atât ziariștii cât și politicienii și-au dat cu presupusul… maşini de intervenţie pentru comandant un Mercedes G, pentru șefii de birouri un Camaro, un X5 sau un Q7. Ar mai rãmâne un motor scump pentru doritori, sau alte mașinuțe tot de lux pentru cei interesați… s-a mai glumit pe acest subiect!

About The Author

Related posts