17.8 C
Campulung Muscel
luni, 8 august, 2022

Vacanţa karaoke, a început la Hanul Bărăţiei!

Alte Știri

Vacanţa karaoke, a început la Hanul Bărăţiei!

Vacanţa karaoke a debutat astăzi la Hanul Bărăţiei! Fix în zi de 15, 15 tineri au vrut să-şi petreacă timpul altfel! Copii care au dorit să se distreze, să socializeze, să se bucure de o zi altfel.

Copiii invitați să participe la prima ediție a Concursului de Karaoke, organizat sub deviza „Hai cu noi în vacanța karaoke!”, au fost de la Colegiile Carol I, Dinicu Golescu sau de la Şcoala gimnazială Oprea Iorgulescu.

Aceştia, timizi la început, au reuşit să-şi învingă stresul şi pănă la final s-au distrat, au cântat, au dansat, au făcut ca timpul petrecut împreună să fie unul cu folos.

Organizatorii, profesoarele Steluţa Popescu şi Marilena Dorcioman, alături de Mihai Ghinea, cel care a pus la dispoziţie locaţia, le-au propus tinerilor, ca, la următoarea întâlnire, să vină cu o propunere de a petrece timpul împreună şi să vină cu prieteni, să vizioneze un film, să socializeze, iar dacă le place cântecul, să cânte, nu trebuie să fii perfect, trebuie să te distrezi, e vacanţă, haideţi la distracţie!

Următoarea întâlnire, va fi organizată de tinerii inimoşi, iar tema vacanţei împreună, va fi aleasă de ei.

Pentru ca au lăsat telefoanele şi au venit la Hanul Bărăţiei, tinerii au primit diploma de participare, iar cea mai apreciată interpret, şi-a luat premiul de la organizatori, un microfon, ce-I drept de jucărie, dar, pas cu pas, se ajunge la următorul nivel!

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie